Auto huren in Purmerend

Wilt u een auto huren in Purmerend? Dan is Inqar Autoverhuur Adrie Jonk voor u het juiste adres. Autoverhuur is bij ons vanaf € 25 per dag. Met meerdere vestigingen verspreid over Noord-Holland bieden wij verschillende jonge, gebruiksvriendelijke en goed onderhouden huurauto’s.

Naast een ruim aanbod aan auto’s die u bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk kunt huren, bieden wij ook een aantal extra mogelijkheden. Zo bieden wij diverse opties die het huren van een auto nog aantrekkelijker maken.Hierbij moet u denken aan kinderzitjes, navigatiesystemen en accessoires die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als u gaat verhuizen.

Groot aanbod huurauto’s in Purmerend

Ons aanbod huurauto’s in Purmerend is zeer uitgebreid. Zo kunt u kleinere auto’s bij ons huren, zoals een SEAT Mii of Renault Twingo, maar ook grotere personenauto’s, SUV’s en luxere auto’s. Denk hierbij aan een VW Polo, een SEAT Leon of een Mercedes C-klasse.

Voor het huren van een auto in Purmerend hanteren wij geen minimale huurtermijn. U kunt dus al een auto huren vanaf 1 dag. Heeft u voor langere tijd een auto nodig, dan bieden wij onze klanten ook shortlease autoverhuur.

Direct een auto huren in Purmerend?

Direct een auto huren in Purmerend? Reserveer nu uw auto in ons online reserveersysteem of bel ons op 0299- 469999.

Reserveer direct uw auto

Auto huren in Purmerend