Auto huren in Zaandam

Auto huren in Zaandam? Dan staat er bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk altijd een geschikt model voor u klaar, vanaf slechts € 25 per dag. Met meerdere vestigingen in Noord-Holland bieden wij een breed aanbod jonge, gebruiksvriendelijke en goed onderhouden huurauto’s. Wij verzorgen graag al uw wensen op het gebied van auto huren Zaandam.

Naast ons ruime aanbod huurauto’s bieden wij bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk diverse extra mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan opties als een kinderzitje, diverse navigatiesystemen en accessoires die u kunnen helpen bij verhuizingen.

Auto huren Zaandam

Het aanbod huurauto’s is zeer uitgebreid. Kiest u voor een van onze kleine auto’s zoals een SEAT Mii of Renault Twingo, of voor een grotere personenauto, SUV of luxe auto. Denk hierbij aan een VW Polo, een SEAT Leon of een Mercedes C-klasse.

Voor Autoverhuur in Zaandam rekenen wij geen minimale huurtermijn. Dit betekent dat u al een auto kunt huren vanaf 1 dag. Heeft u voor langere tijd een auto nodig, dan bieden wij onze klanten ook shortlease autoverhuur. Met shortlease huurt u voor langere tijd, bijvoorbeeld een aantal maanden, een personenauto. De kosten hiervoor zijn inclusief banden, verzekeringen, etc. U betaalt alleen de brandstof zelf.

Direct een auto huren in Zaandam?

Direct een auto huren in Zaandam? Reserveer nu uw auto in ons online reserveersysteem of bel ons op 075 – 6590123.

Reserveer direct uw auto

Auto huren in Zaandam