Nieuwe naam voor AutoRent Adrie Jonk

autoverhuur adrie jonkVanaf 01/03 hebben wij de naam van ons bedrijf gewijzigd van AutoRent Adrie Jonk in Adrie Jonk AutoVerhuur

Wij zijn dus vanaf 01/03 niet meer aangesloten bij een landelijke franchise. Voor onze service maakt het niet uit, we denken die voor onze lokale klanten zelfs nog verder te kunnen verbeteren.

U heeft misschien al kunnen zien dat we behalve de naamswijziging ook de styling van de reclame op de bestel(vracht)wagens hebben gemoderniseert. Nog niet elke bus is al gedaan maar daar hopen we binnenkort wel klaar mee te zijn.

Natuurlijk wordt de styling van de panden ook aangepast en hebben we daarin ook nog meer nieuws, maar dat bewaren we voor later.

Verder hebben we de afgelopen maand 19 nieuwe bestel(vracht)wagens in gebruik genomen van de merken Iveco, Mercedes, Ford en Volkswagen. Deze zijn we nu druk aan het bestickeren en dan zullen wij deze later natuurlijk nog tonen in ons nieuwsoverzicht.

Ook zijn we druk bezig met een nieuwe website die alle functies gaat krijgen die momenteel technisch mogelijk zijn om het reserveren makkelijker en duidelijker te maken. Ik heb de eerste voorbeelden gezien en ben daar erg content mee. Natuurlijk later daar meer over.

Ik hoop u binnenkort op onze nieuwe website te kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Arno Jonk