Over INQAR Adrie Jonk

Bijna vijfenvijftig jaar ervaring in autoverhuur

Geschiedenis

Autoverhuur Adrie Jonk bestaat sinds 1963. In dat jaar besloot Adrie Jonk zijn lesauto’s op zondag te gaan verhuren. Je gebruikt ze immers toch niet. Vanaf dat moment heeft de autoverhuur zich ontwikkeld tot een apart bedrijf met momenteel een wagenpark van ruim 200 personen-, bestel- en vracht- en koelwagens.

Op 1 april 1992 maakte de naam Autoverhuur Adrie Jonk plaats voor PAM Autoverhuur (Purmerender Autoverhuur Maatschappij). Nog geen tien jaar later, in 2001 werd PAM Autoverhuur weer Adrie Jonk. AutoRent Adrie Jonk om precies te zijn. De karakteristieke rood-wit-blauwe wagens maakte plaats voor witte met de – inmiddels – kenmerkende groene streep en later paarse voorkant. De naamswijziging in 2001 werd ingegeven door de aansluiting bij de AutoRent-organisatie.

In 2006 opende INQAR Adrie Jonk een vestiging in Zaandam en een jaar later, eind 2007, werd de vestiging in Zwaag (Hoorn) geopend.

Om de auto’s van INQAR Adrie Jonk meer herkenbaarheid te geven worden vanaf 2010 geleidelijk alle bestel- en vrachtwagens uitgevoerd met een cabine in opvallend roze/paars.

Inmiddels is dat weer verleden tijd vanwege de aansluiting met de nog professionelere INQAR autoverhuur en shortlease organisatie. 50 bedrijven die samen de landelijke markt bedienen en ook gezamenlijk inkopen om zo scherp mogelijk te kunnen handelen.

Onze auto zijn nu wit met blauwe stickers, waar van u foto’s kunt zien op onze site bij wagenpark, bestelwagens.

INQAR Adrie Jonk is onderdeel van de Adrie Jonk Groep, een all-round mobiliteitsbedrijf met daarin dealerbedrijven, een autoverhuurbedrijf, autolease, Autowaspark Purmerend.

We zijn één van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio, en u begrijpt, dat word je niet zomaar. Wij zijn dan ook constant bezig ons wagenpark af te stemmen op de behoeften van onze klanten en brengen onze service steeds weer naar een hoger plan.

Kijkt u maar eens bij onze reviews!

Meet weten? Lees over onze service, wagenpark en zakelijke diensten.