Autoverhuur wintersport

INQAR Autoverhuur Adrie Jonk maakt uw wintersportvakantie compleet

Samen genieten van een actieve wintersportvakantie. Maak de heen- en terugreis van een skivakantie samen met uw vrienden en/of familie in een personenbusje dat bij u past. Of u nu op weg bent naar uw hotel of het skigebied: gedeelde ervaringen zorgen voor gespreksstof en waardevolle relaties. 

Daarom is het goed om uzelf te laten informeren over de mogelijkheden en voordelen van het huren van een personenbus bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk. Wij kijken per klant wat de minimale en maximale eisen zijn voor het huren van een busje, met oog voor het gezelschap en de reisbestemming. Daarna brengen wij een advies uit. U kunt van ons de beste prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van autoverhuur wintersport verwachten.
Bekijk alle huurauto’s

Met een personenbusje van INQAR Autoverhuur Adrie Jonk naar het skigebied van uw keuze

In Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Duitsland liggen prachtige skigebieden, die met de auto allemaal zeer goed bereikbaar zijn. Wij hebben voor u de ideale auto om naar deze landen af te reizen. Een personenbusje met genoeg bagageruimte om met de hele familie of vriendengroep een comfortabele reis te maken. Wilt u met een grotere groep mensen op reis? Dan kan dat ook. Wij hebben luxe personenbusjes met voldoende passagiersruimte tot 9 personen voor uw skivakantie. Wij helpen u graag met de voorbereiding van uw reis richting de sneeuw. Huur voor uw ideale wintersport een van onze grotere personenauto’s of personenbussen.

Een personenbusje huren voor wintersport was nog nooit zo eenvoudig

Bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk weet u zeker dat het door u gehuurde personenbus een comfortabele, jong-gebruikte auto is. Wij hebben voor de verhuur doorlopend meerdere personenbusjes beschikbaar. In ons assortiment vindt u diverse soorten en merken personenbusjes, bijvoorbeeld een Ford Transit, Opel Vivaro XL, Renault Master, Mercedes Vito VIP en/of Mercedes Sprinter. Bij ons huurt u:

  • personenbusjes voor 6 tot 9 personen; 
  • handgeschakelde personenbusjes of busjes met automaat; 
  • personenbusjes die rijden op diesel en airco hebben.

Wilt u met meer personen tegelijk reizen, dan kijken we in overleg welke verhuurmogelijkheden wij op het gebied van een personenbusje nog meer hebben. De grootte van uw personenbusje bepaalt u zelf of adviseren wij u graag. 

Wij vinden het belangrijk dat een personenbusje past bij de door u gekozen vakantie en het gezelschap dat met u meegaat. Natuurlijk huurt u een personenbusje ook als u niet op wintersport, maar naar een andere vakantiebestemming gaat. Vraag ons vooral naar onze autoverhuur vakantietarieven als u een personenbusje wilt huren voor vakantie.

INQAR Autoverhuur Adrie Jonk heeft ruime keuze in personenbusjes voor wintersport of skivakantie

Heeft u een geschikt minibusje nodig voor uw skivakantie, dan bent u bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk aan het juiste adres. Elk jaar verhuren wij vanuit onze vestigingen Heerhugowaard, Purmerend, Zaandam en Zwaag aan duizenden bedrijven en particulieren personenbusjes vol comfort, maar tegen aantrekkelijke huurprijzen. Onze vestigingen zijn optimaal bereikbaar. We helpen u meteen met uw vervoersvraag, of u nu langskomt of belt: wij staan voor u klaar!

In elk van onze vier vestigingen helpen we u direct en adequaat bij het huren van uw personenbusje voor uw skivakantie. Bij ons kunt u rekenen op goede service en een jong, goed onderhouden minibusje met weinig kilometers op de teller. Daarnaast hanteert INQAR Autoverhuur Adrie Jonk een hoog service- en kwaliteitsniveau, waardoor u zeker weet dat we u bij het huren van een bus zo adequaat mogelijk helpen.

Auto huren voor de wintersport voor een korte of lange periode? Wij hebben doorlopend meerdere personenbusjes beschikbaar voor de verhuur. Als Noord-Hollands grootste autoverhuurder, bieden wij zowel particuliere als zakelijke autohuurders de mogelijkheid om voor uiterst scherpe tarieven een minibusje te huren.

Is er een (passend) personenbusje beschikbaar voor de door u gewenste huurperiode? Neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Kies uw personenbus voor wintersport online uit en laat INQAR Autoverhuur Adrie Jonk de rest van het werk doen

In Hoorn en omstreken is INQAR Autoverhuur Adrie Jonk de grootste in autoverhuur. Wilt u een minibusje huren voor skivakantie? INQAR Autoverhuur Adrie Jonk heeft het personenbusje dat u zoekt. Op onze website vindt u in ons actuele aanbod alle beschikbare personenbusjes. 

U vindt bij ons met gemak het personenbusje dat u zoekt, omdat wij over een gigantisch wagenpark beschikken. Daarnaast vinden wij comfort en scherpe prijzen uiterst belangrijk. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in onze grote en mooie diversiteit busjes, maar ook in de lage prijzen. Bij ons huurt u al een personenbusje vanaf € 78,65 per dag.

INQAR Autoverhuur Adrie Jonk geeft u graag over welke personenbus u het beste kunt huren voor wintersport

Heeft u snel een passende oplossing nodig op het gebied van autoverhuur voor uw skivakantie? U wilt bijvoorbeeld een auto huren met winterbanden of met sneeuwkettingen? Online kunt u alvast het door u gewenste personenbusje reserveren. Vervolgens neemt u telefonisch contact met ons op en helpen wij u graag verder: (0299) 46 99 99.