Koelwagen huren

Koelwagen verhuur van INQAR Autoverhuur Adrie Jonk is comfortabel en betaalbaar

Koelwagens zijn geen standaard auto’s die u weleens huurt, tenzij het bij uw vak hoort en een vast onderdeel van uw dienstverlening is. Voor koelwagen verhuur kunt u uzelf het beste laten adviseren door INQAR Autoverhuur Adrie Jonk. Voordat u het weet, bent u door onervarenheid op dit gebied veel geld kwijt aan een koelbus die u qua capaciteit helemaal niet nodig hebt. Wij kijken per klant wat de minimale en maximale eisen zijn voor het huren van een koelwagen, met oog voor het doel waarvoor u de wagen inzet. Daarna brengen wij een advies uit. Wij gaan bij ons advies uit van de beste prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van koelwagen verhuur.

Wilt u een goede koelwagen? Dan is de ervaring en expertise van INQAR Autoverhuur Adrie Jonk onmisbaar!

INQAR Autoverhuur Adrie Jonk verhuurt u graag een comfortabele, jong-gebruikte koelwagen voor uw evenementen of catering. Bij ons huurt u al een koelbusje vanaf € 85,- per dag. Wij hebben een enorm grote keuze in diverse soorten en merken koelwagens, bijvoorbeeld een Volkswagen Crafter of een Ford Custom. Bij ons huurt u:

  • handgeschakelde koelwagens, maar ook koelwagens met automaat;
  • een koelwagen met of juist zonder laadklep; 
  • koelwagens die rijden op diesel en koelen, vriezen en verwarmen. 

Het aantal kubieke meter koelinhoud bepaalt u zelf of adviseren wij u graag. Zo weet u zeker dat er altijd een koelwagen is die past bij het door u gestelde doel. Koelwagen verhuur is uitermate interessant als u zich bezighoudt of als u iets te maken heeft met evenementen, catering, nachtkoeling, transporteurs en geconditioneerd vervoer.

Er is voldoende keuze in koelwagens in de vier vestigingen van INQAE Autoverhuur Adrie Jonk

Jaarlijks voorzien wij duizenden mensen van een kwalitatieve en goedkope wagen met koeling vanuit onze vestigingen Heerhugowaard, Purmerend, Zaandam en Zwaag. U bent verzekerd van een koelwagen die past bij uw wensen, want wij zijn de grootste aanbieder in koelwagen verhuur van Noord-Holland. 

U kunt bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk rekenen op een goede service en een jonge, goed onderhouden koelwagen met weinig kilometers op de teller. Als optie bezorgen we de koelwagen die u huurt bij u op locatie en halen we hem ook weer op. Wilt u een goede koelwagen huren in Noord-Holland, dan gaat u naar INQAR Autoverhuur Adrie Jonk.

Uw koelwagen huren in Heerhugowaard

Zoekt u een verhuurder van koelwagens in Heerhugowaard? In de omgeving van Heerhugowaard biedt INQAR Autoverhuur Adrie Jonk u verschillende soorten voordelige koelwagens in de verhuur aan. U kunt ervan op aan dat de koelwagen past bij het project dat u voor ogen heeft, want wij hebben in de koelwagen verhuur het grootste aanbod van Heerhugowaard.

In Purmerend kunt u terecht voor het huren van koelwagens

Wij verhuren ook koelwagens in Purmerend en adviseren u graag, zodat u de juiste koelwagen kiest. Bij ons kunt u rekenen op een goede service en een jonge, goed onderhouden koelwagen met weinig kilometers op de teller. Indien u dit wenst, bezorgen we de koelwagen bij u op locatie en halen we hem ook weer op. Als u een goede, comfortabele koelwagen wilt huren in Purmerend, dan gaat u naar INQAR Adrie Jonk.

Koelwagen verhuur? In Zwaag helpen we u direct en adequaat!

Goedkoop een koelwagen huren? Dan bent u bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan koelwagens, huurt u bij ons altijd een model dat bij u of uw doel of project past. Wij vinden comfort en scherpe prijzen uiterst belangrijk. Dat ziet u terug aan onze grote diversiteit koelwagens in Zwaag, maar ook in de lage prijzen. U huurt bij ons bijvoorbeeld al een koelwagen vanaf € 85,- per dag.

Wij adviseren u in Zaandam graag over het huren van een koelwagen

Voor een korte of lange periode een bestelwagen met koeling huren? Bij Autoverhuur Adrie Jonk in Zaandam hebben we doorlopend meerdere koelwagens beschikbaar voor de verhuur. Als één van Noord-Hollands grootste koelwagen verhuurders, bieden wij zowel particuliere als zakelijke koelwagen huurders de mogelijkheid om voor uiterst scherpe tarieven een koelwagen te huren.

Is er in Zaandam geen (passende) bestelbus met koeling beschikbaar voor de periode wanneer u wilt huren? Neem dan telefonisch contact op met een van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Onze koelwagen verhuur is online volledig up to date!

INQAR Adrie Jonk is de grootste in koelwagen verhuur in Hoorn en omstreken. Bent u op zoek naar een koelwagen? INQAR Adrie Jonk heeft de koelwagen die u zoekt. Op onze website vindt u het hele up-to-date aanbod van alle beschikbare koelwagens. Wij beschikken over een gigantisch wagenpark waardoor u altijd wel de koelwagen vindt die u zoekt.

Advies over koelwagen verhuur?

Wilt u snel een koelwagen huren? Of misschien ook graag advies? Reserveer uw koelwagen alvast online en bel met ons: (0299) 46 99 99.