Koelwagen huren

Koelwagen huren bij INQAR Adrie Jonk

Bij INQAR Adrie Jonk kunt u terecht voor een koelwagen huren en wij hebben vele soorten en maten koelauto’s. Van kleine koelbestelwagens tot aan grote koelvrachtwagens, bij INQAR Adrie Jonk hebben we altijd het geschikte, geconditioneerde voertuig voor u. Want naast koelen, kunnen sommige modellen ook de laadruimte verwarmen. Wij verhuren natuurlijk ook andere voertuigen dan een koel- of vrieswagen. Er zijn niet veel autoverhuurbedrijven die koelwagens aanbieden en daarmee is het een van de onderscheidende punten van Auto- truck en koelwagenverhuur Adrie Jonk ten opzichte van de concurrentie. Ook bijzonder is het ruime aanbod koelwagens. Bij INQAR Adrie Jonk bestaan maar liefst vijf categorieën koelwagens t.w. K0, K1, K2, K4 en K6.

Diverse modellen koelwagen huren

De eerste categorie koelwagen huren (K0) is een bestelwagen met een vebabox van 1,2 m3. Deze zijn geschikt om te koelen en heel licht te vriezen. Ideaal voor niet al te grote ladingen, rijdend met het comfort van een personenauto. Deze auto kan ook eventueel ook koelen op stroom en is voorzien van een accupakket zodat het koelen ook doorgaat als de auto kortstondig geparkeerd wordt. De tweede categorie koelwagen huren (K1) is een geïsoleerde Mercedes Vito of Ford Transit Custom met een koelmotor. Sommige versies kunnen ook vriezen en zijn tevens geschikt om op netstroom te koelen/vriezen.  De laadruimte is tussen de 4 en 5 m3 groot. Dankzij de zijdeur zijn deze bussen nog beter toegankelijk. De derde categorie koelwagen huren (K2) zijn Mercedes Sprinters of Volkswagen Crafters van 10-11 m3. Deze auto’s zijn geschikt voor distributie maar natuurlijk ook om als extra koelruimte te dienen op een festival. Deze kunnen koelen of vriezen tot -18 graden Celsius. Deze bussen zijn optioneel voorzien van een 220V aansluiting. Als vierde categorie koelwagen huren hebben we Iveco bakwagens (K4) met koeling voor rijbewijs B. Deze hebben een laadklep en 18 tot 20m3 ruimte. Dankzij de standaard laadklep zijn deze bakwagens geschikt om bijvoorbeeld karren, die gekoeld moeten blijven, te transporteren. Sommige van deze voertuigen kunnen ook  vriezen tot maar liefst -20 graden Celsius. Alle koelwagens uit deze categorie zijn bij uitstek geschikt om als extra koelruimte te dienen op bijvoorbeeld een festival. Deze koelwagens kunnen optioneel worden aangesloten op een 220V netwerk. En voor marktkooplui niet onbelangrijk: deze auto’s trekken 3500kg zonder problemen. Voor het  zwaardere koelwerk hebben we een Volvo FM of een Mercedes Atego (K6) als koel-/vrieswagen. Geschikt voor ladingen tot 10.000 kg en temperaturen tot -20 graden Celsius zijn dit alleskunners. Zeker met laadkleppen die 1500-2000 kg kunnen heffen. Daarnaast zijn ze voorzien van een zijdeur en is de laadruimte eventueel  deelbaar in een vries- en koelgedeelte. Deze vrachtwagens zijn voorzien van koelmotoren die op 380V werken of rijdend/stilstaand op diesel koelen.

Koelwagen huren voor lange periode

Bij INQAR Adrie Jonk kunt een koelwagen huren voor een lange periode. Bij een maand of meer hebben we speciale shortlease tarieven met 2100, 2500, 3000 of meer kilometers vrij.

Meer informatie koelwagen huren

Wilt u meer informatie ontvangen over een Koelwagen huren? Kom dan langs bij één van onze vestigingen of neem contact op met INQAR Adrie Jonk en wij geven u vrijblijvend advies en informatie voor het kiezen van de juiste koelwagen. Last but not least, de meeste koelwagens van ons koelen ook het belangrijkste: de bestuurder. Airconditioning is in de meeste gevallen aanwezig. U ziet het, voor een koelwagen huren moet u zijn bij INQAR Adrie Jonk. INQAR Adrie Jonk, ijskoud de beste!