Shortlease

Hebt u een voorloopauto nodig voor een nieuwe medewerker of heeft u voor langere tijd een bestelwagen nodig? Dan is de shortlease van INQAR Adrie Jonk de oplossing. Hierbij least u een personenauto,- bestelwagen of vrachtauto voor één maand tot maximaal twee jaar tegen een zeer scherp tarief.

De shortlease tarieven van INQAR Adrie Jonk zijn full-operational lease. Dat wil zeggen dat u voor een vast bedrag per maand helemaal klaar bent, inclusief onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstof betaalt u zelf.

Na een maand zijn de auto’s per dag opzegbaar, u zit dus nooit lange tijd vast aan een auto die u niet meer kunt gebruiken.

U huurt bijvoorbeeld al een Citroen C1 vanaf € 372,- of een bestelauto vanaf € 475,- per maand. Deze prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief verzekeringen, MRB, onderhoud en dergelijke.

Uiteraard maken we graag een passende offerte voor uw mobiliteitsvraag. Neem hiervoor contact op met Arno Jonk, bereikbaar op telefoonnummer 0299 – 46 99 99 of mail naar arno@adriejonk.nl.    Vraag direct een offerte aan

    Wilt u meerdere auto’s huren? Of wilt u een huurauto voor een langere periode? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze speciale tarieven.

    * is een verplicht veld