Zakelijk

Zakelijke autoverhuur

INQAR Autoverhuur Adrie Jonk is een betrouwbare en flexibele partner voor onze vele zakelijke klanten. Zakelijke autoverhuur is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Zo kunt u voor korte periodes bij ons zakelijk een auto huren, maar bieden wij ook shortlease aan.

Wij leveren zakelijke huurauto’s voor langere periodes met speciale opbouw voor bijvoorbeeld bouwbedrijven of overheidsinstellingen, maar ook vervangend vervoer voor autobedrijven( inclusief de administratieve afwerking richting leasemaatschappij) en wij verzorgen bijvoorbeeld ook basis rolstoelvervoer voor zorginstellingen.

INQAR Adrie Jonk kan uw bedrijf tot dienst zijn in alle facetten van mobiliteit, daarvoor hebben wij een groot aantal services ontwikkeld speciaal voor zakelijke gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Speciale tarieven voor frequente huur of langere periodes;
 • Het leveren van vervangend vervoer voor leasemaatschappijen en autobedrijven inclusief halen- en brengen en administratieve afwerking;
 • Full-operational lease;
 • Shortlease (het leasen van een auto voor een een korte periode (maximaal 9 maanden);
 • Mogelijkheid om op rekening te betalen;
 • Haal- en brengservice van huurauto’s, 24-uur per dag, 7 dagen per week (vraag naar de voorwaarden);

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die INQAR Adrie Jonk u biedt? Neem dan contact op met Arno Jonk. Dit kan telefonisch via 0299 – 46 99 99 of per e-mail via arno@adriejonk.nl.  Vraag direct een offerte aan

  Wilt u meerdere auto’s huren? Of wilt u een huurauto voor een langere periode? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze speciale tarieven.

  * is een verplicht veld