Busje huren in Alkmaar

Een busje huren in Alkmaar? Bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk in Heerhugowaard hebben wij altijd een breed aanbod aan 6- of 9-persoonsbusjes staan die u voor uiterst voordelige tarieven kunt huren. Zo huurt u al een 6-persoonsbusje vanaf € 70 per dag en een 9-persoonsbusje vanaf € 83 per dag. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van andere typen busjes.

Mogelijkheden tot het huren van een busje in Alkmaar

Inqar Autoverhuur Adrie Jonk heeft het grootste huuraanbod busjes van Noord-Holland. Doordat wij aangesloten zijn bij de BOVAG bent u verzekerd van uitstekende service en nieuwe, goed onderhouden busjes met een lage kilometerstand.

U kunt bij onze vestiging in Alkmaar diverse busjes huren, in diverse soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een personenbus, bestelbus, verhuisbus of een rolstoelbus.

Voor langere tijd een busje huren

Wilt u voor langere tijd een busje huren in Alkmaar? Dan is shortlease een goede optie. U huurt een busje dan voor langere tijd, tegen een uiterst voordelig tarief. Ideaal als u tijdelijk een tekort hebt in uw wagenpark en/of nog enige tijd moet wachten op een nieuw busje. Het huren van een busje voor de shortlease is altijd inclusief onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstof betaalt u zelf

Direct een busje huren in Alkmaar?

Wilt u snel een busje huren in Alkmaar?
Reserveer uw busje nu in ons online reserveersysteem of bel ons op 072 – 3033666.