Busje huren in Hoorn

Een busje huren in Hoorn? Bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk in Hoorn staat altijd een groot aanbod aan busjes die u kunt huren. Denk hierbij aan 6- of 9-persoonsbusjes, bestelbusjes of rolstoelbusjes.

Alle busjes huurt u bij ons tegen een uiterst voordelig tarief! Zo huurt u al een 6-persoonsbusje vanaf € 70 per dag en een 9-persoonsbusje vanaf € 83 per dag.

Mogelijkheden tot het huren van een busje in Hoorn

Inqar Autoverhuur Adrie Jonk heeft het grootste huuraanbod busjes van Noord-Holland. Doordat wij aangesloten zijn bij de BOVAG bent u verzekerd van uitstekende service en nieuwe, goed onderhouden busjes met een lage kilometerstand.

U kunt bij onze vestiging in Hoorn een grote diversiteit aan busjes huren, in diverse soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een personenbus, bestelbus, verhuisbus of een rolstoelbus.

Voor langere tijd een busje huren

Wilt u voor langere tijd een busje huren in Hoorn? Dan raden wij aan om eens na te denken over de optie tot shortlease. Indien u in de shortlease een busje bij ons huurt, doet u dit tegen een uiterst voordelig tarief voor een langere periode.

Het huren van een busje met shortlease is ideaal als u tijdelijk een tekort hebt in uw wagenpark en/of nog enige tijd moet wachten op een nieuw busje. De kosten voor het huren van een busje in de shortlease is altijd inclusief onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstof betaalt u zelf.

Direct een busje huren in Hoorn?

Wilt u snel een busje huren in Hoorn? Reserveer nu uw busje of bel ons op 0229-212269.