Busje huren in Purmerend

Een busje huren in Purmerend? Bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk Purmerend hebben wij altijd een breed aanbod aan 6- of 9-persoonsbusjes. De busjes tegen uiterst voordelige tarieven voor u klaar. Zo huurt u al een 6-persoonsbusje vanaf € 70 per dag en een 9-persoonsbusje vanaf € 83 per dag. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van andere typen busjes.

Mogelijkheden tot het huren van een busje in Purmerend

Inqar Autoverhuur Adrie Jonk heeft het grootste huuraanbod busjes van Noord-Holland. Door middel van een BOVAG verzekering bent u verzekerd van uitstekende service en nieuwe, goed onderhouden busjes met een lage kilometerstand.

U kunt bij onze vestiging in Purmerend diverse busjes huren, in diverse soorten en maten. Naast het huren van een personenbus kunt u bij ons ook bestelbusjes, verhuisbusjes of een rolstoelbus huren.

Voor langere tijd een busje huren

Wilt u voor langere tijd een busje huren in Purmerend? Dan is shortlease een goede optie. U huurt een busje dan voor langere tijd, tegen een uiterst voordelig tarief. Ideaal als u tijdelijk een tekort hebt in uw wagenpark en/of nog enige tijd moet wachten op een nieuw busje. Het huren van een busje voor de shortlease is altijd inclusief onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstofkosten zijn voor u.

Direct een busje huren in Purmerend?

Wilt u snel een busje huren in Purmerend?
Reserveer nu uw busje of bel ons op 0299- 469999.