Busje huren in Zaandam

Wilt u een busje huren in de regio Zaandam? Dan bent u bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk aan het juiste adres. Wij bieden een ruim scala aan 6- of 9 persoonsbusjes tegen voordelige tarieven. Zo huurt u een 6-persoonsbusje vanaf € 70 per dag en een 9-persoons busje voor maar € 83 per dag. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor het huren van andere typen busjes.

Mogelijkheden tot het huren van een busje in Zaandam

Inqar Autoverhuur Adrie Jonk heeft het grootste aanbod busjes van Noord-Holland. Door middel van een BOVAG verzekering bent u verzekerd van uitstekende service en nieuwe, goed onderhouden busjes met een lage kilometerstand.

Bij onze vestiging in Zaandam kunt u diverse busjes huren, in diverse soorten en maten. Voor het huren van een bestelbus, verhuisbus of een rolstoelbus kunt u ook bij ons terecht.

Voor langere tijd een busje huren

Wilt u voor langere tijd een busje huren in Zaandam? Dan is shortlease de beste optie voor u. U huurt een busje dan voor langere tijd, tegen een uiterst voordelig tarief. geschikt voor als u tijdelijk een tekort hebt in uw wagenpark en/of nog enige tijd moet wachten op een nieuw busje. Het huren van een busje voor de shortlease is inclusief onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen. Alleen de brandstofkosten zijn voor u.

Direct een busje huren in Zaandam?

Wilt u snel een busje huren in Zaandam?
Reserveer uw busje nu online of bel onze vestiging in Zaandam 075 – 6590123.