Auto huren in Alkmaar

Een auto huren in Alkmaar en omgeving? Dan bent u bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk aan het juiste adres. Als autoverhuurbedrijf met 4 vestigingen, bieden wij een breed aanbod jonge, comfortabele en goed onderhouden huurauto’s. U huurt al een auto bij ons vanaf € 22 per dag!
Bekijk alle huurauto’s
Naast een groot aanbod aan auto’s die u bij ons kunt huren, biedt Inqar Autoverhuur Adie Jonk ook een aantal extra services.

Zo kunt u bij het huren van een auto ook diverse accessoires meehuren die het huren van een auto nóg makkelijker maken. Hierbij kunt u denken aan het huren van kinderzitjes, navigatiesystemen en allerhande accessoires die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als u gaat verhuizen.

Grootste aanbod huurauto’s in Alkmaar

Als u in Alkmaar een auto wilt huren, dan is de vestiging Heerhugowaard voor u het makkelijkst te bereiken. Ons huuraanbod aan Heerhugowaard is zeer uitgebreid. Zo kunt u kleine auto’s bij ons huren, zoals een SEAT Mii of Renault Twingo, maar we hebben ook grotere personenauto’s, SUV’s en luxere auto’s in ons aanbod.

Voor het huren van een auto in Alkmaar hanteren wij geen minimale huurtermijn. Zo kunt u bij onze vestiging een auto huren voor 1 dag, maar ook voor de lange termijn onder de noemer shortlease. U kunt voor beide terecht bij Inqar Autoverhuur Adrie Jonk.

Direct een auto huren in Alkmaar?

Direct een auto huren in Alkmaar? Reserveer nu uw auto in ons online reserveersysteem of bel ons op 072 – 3033666. Onze vestiging bevindt zich op een goed bereikbare plek op Industrieterrein Zandhorst. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf Alkmaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bushalte om de hoek).