Goedkoop een auto huren in Alkmaar

Goedkoop een auto huren in Alkmaar? Bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk kunt u terecht voor het huren van een voordelige personenauto, verschillende soorten bussen en aanhangwagens. Of u nu op zoek bent naar een kleine, voordeligere auto of een luxe auto, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verhuren al personenauto’s vanaf € 22,- per dag!
Bekijk alle huurauto’s
Een comfortabele, jonge, goed onderhouden personenauto huurt u bij ons. Alle auto’s in ons aanbod hebben weinig kilometers op de teller en worden goed onderhouden. Naast de auto’s leveren wij ook een aantal andere services zoals kinderzitjes, navigatie’s en handige accessoires om te verhuizen.

Groot aanbod goedkope huurauto’s in Alkmaar

Wij hebben een breed assortiment van personenauto’s van vier tot en met vijf personen. Daarnaast hebben wij ook verschillende prijsklassen, van voordeligere auto’s tot luxe auto’s. Op ons grote wagenpark kunt u een kijkje komen nemen naar onze wagens maar u kunt ook online gemakkelijk een auto reserveren. Bekijk hier ons aanbod van personenauto’s.

Online goedkoop een auto huren in Alkmaar?

Via de website kunt u gemakkelijk een personenautobusjeaanhangervrachtwagenkoelwagen of pick-up bij ons reserveren. Daarnaast hebben wij regelmatig acties waarbij u veel kunt besparen bij het huren van een auto in Alkmaar en omgeving!