Goedkoop een auto huren in Heerhugowaard

Bij ons kunt u al een jonge, goed onderhouden personenauto huren vanaf € 22,- per dag. Daarnaast verhuren wij busjes, vrachtwagens, koelwagens en pick-ups. Wilt u goedkoop een auto huren in Heerhugowaard en omgeving? Dan kun u terecht bij INQAR Autoverhuur Adrie Jonk. 

INQAR Autoverhuur Adrie Jonk is één van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio. Wij zijn constant bezig ons wagenpark af te stemmen naar de wensen en behoeften van de klant en proberen onze service steeds naar een hoger niveau te brengen.

Bij alle huurauto’s van INQAR Autoverhuur Adrie Jonk heeft u beschikking tot een aantal extra services. Hierbij kunt u denken aan een navigatiesysteem, kinderstoeltje en andere accessoiresdie bijvoorbeeld handig kunnen zijn bij het verhuizen.

Groot aanbod goedkope huurauto’s in Heerhugowaard

Op ons gigantische wagenpark heeft u de beschikking tot een groot aanbod van huurauto’s. Hierbij kunt u onder andere denken aan Renault Twingo of Seat Mii maar ook voor luxere auto’s zoals Mercedes kunt u bij ons terecht. Deze auto’s zijn allemaal jong en goed onderhouden.

Online goedkoop een auto huren in Heerhugowaard?

Als u geen tijd heeft om langs te komen op ons wagenpark kunt u via onze website ook gemakkelijk een auto huren. Mocht het zo zijn dat uw gewenste auto niet tussen het aanbod op de website staat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om andere mogelijkheden te bespreken.