Mini huren

Een Mini huren is de topper op veel wish lists! Wie wil er nu niet een keer in een Mini rijden? U even terug in de tijd wanen. U even een beroemdheid voelen. U vrij en blij voelen. Rijden met een glimlach op uw gezicht. Dat is wat u beleeft als u in een mini rijdt!

Een Mini huren: ontdek deze verrassende huurauto

Een auto huren is de perfecte gelegenheid om een keer in een andere auto te rijden. Moet u voor zakelijke of privéredenen een auto huren? Waarom dan niet een keer een leuke, aparte auto? Of heeft u zin om eens in een ander type auto te rijden? Tijdens een weekendje of weekje weg een andere auto uitproberen?

Huur dan een Mini! Want de Mini is een unieke auto. De Mini is een auto met nostalgie, met gevoel, met een happy imago.

Maar het gaat natuurlijk ook om op de prestaties en het comfort van de auto. Ook daarom is de Mini de perfecte huurauto. De Mini combineert stijl en klasse met moderne techniek en comfort. Een compacte auto met grootse eigenschappen:

 • uitstekende rij-prestaties;
 • compleet met moderne technische voorzieningen;
 • een genot om naar te kijken door de klassieke lijnen;
 • verrassend anders en toch bescheiden.

En de Mini heeft nog meer bijzonders. Mini-fans zijn gek op het typische geluid van de auto: warm, stoer en sterk. En het ‘Go-Kart-gevoel’ als je in de Mini rijdt is ongekend.
Bekijk alle Mini’s

Welke mini past bij u?

De Mini is er in veel modellen. U kunt bijvoorbeeld een Mini Cabrio huren. Lekker in de wind en de zon door de mooiste landschappen en gezelligste stadjes rijden. Sjaal om, zonnebril op en het filmsterrenplaatje is compleet!

Of wilt u eens autorijden zoals vroeger, zonder alle moderne snufjes. Dan is een Mini Cooper Oldtimer huren iets voor u. Rijden in een oldtimer is een echte activiteit. U bent puur bezig met het rijden. Een klassieke mini huren staat voor rustig aan en genieten van ouderwets degelijke techniek!

De Mini Cooper en de Mini Countryman zijn populaire modellen, en niet zonder reden. Zij combineren de klassieke uitstraling met moderne techniek en comfort.

Een Mini Cooper huren: klassiek en sportief rijden

De Mini Cooper is het sportieve model van de Mini. De wegligging is fantastisch. Door onder andere het stabiele onderstel ligt de auto als een Go-kart zo steady op de weg. De vering is lekker sportief en bochten rijden was nog nooit zo leuk.

 • 5-deurs;
 • sterke motor;
 • rij-assistentie;
 • airconditioning;
 • en nog veel meer.

Een Mini Countryman huren: veel ruimte in klassieke stijl

De Mini Countryman is de SUV van Mini. Groter, stoerder en ideaal voor een lange of korte vakantie. Ondanks het maatje groter zijn de klassieke lijnen nog even mooi.

 • 5-deurs cross-over;
 • extra bagageruimte;
 • hoge zit;
 • en nog veel meer.

Reserveer uw Mini eenvoudig online

Bij INQAR Adrie Jonk staan de meest mooie en complete Mini’s voor u klaar. U kunt een Mini huren in Zaandam, Purmerend en Heerhugowaard. U kunt een Mini huren voor een dag, maar van zo’n leuke auto wilt u misschien wel langer genieten. De Mini huren voor een week of langer is ook mogelijk.
Bekijk alle Mini’s

Een Mini stukje geschiedenis

De Britse Motor Company (BMC) produceerde de eerste Mini in 1959. Auto-ontwerper Sir Alec Issigonis ontwierp de concurrent voor benzineslurpende auto’s. Zuinig, compact, goedkoop én plaats voor vier personen was de opdracht. De Morris Mini-Minor en de Austin Steven waren de eerste versies op de markt.

Vanaf 1959 tot de dag van vandaag gaat het ontwerp van de Mini met de tijd mee. Maar de grote evolutie was in 2001 toen BMW de ‘New Mini’ lanceerde. De door Frank Stephenson ontworpen nieuwe Mini is nog steeds de basis voor de huidige Mini.

Een van de bekendste modellen is de Mini Cooper, de sportieve versie van de Mini. De Cooper dankt zijn naam aan sport- en racewagenconstructeur John Cooper. Deze paste de motor, het chassis en de uitrusting aan voor rallyrijden en autoracen. In de jaren 60 won de Mini Cooper drie keer de rally van Monte Carlo!

Huur een Mini en beleef nostalgie in een supermodern jasje!

Een auto huren was nog nooit zo leuk. Het is de kans om eens een andere auto uit te proberen. Een leuke, verrassende auto. Een blikvanger, een icoon. Een auto die geweldige rij-prestaties combineert met klasse en stijl.
Bekijk alle Mini’s

  Geen voertuigen gevonden